WhatsApp Image 2018-09-13 at 18.48.24.jpeg

Anne Pekelharing

Ondernemen, creëren, innoveren en avonturieren.  Een eigen catering bedrijf,  het opzetten van grote horeca projecten in Nederland en Italië, fietsen en documenteren van Oslo naar Sicilië. De wereld zien en ontdekken alles met een een culinaire twist. En zo viel ik ook voor de Hippe bonen van mij tante en oom. 

Alles. Zo gewoontjes, zo bijna alledaags, zo lelijk vaak, die boon maar………………zo ongewoon, zo verrassend, zo veelzijdig is de wereld die je met bonen culinair kunt versieren. “Under Present and Over Perform.” Voor elke tafel, voor elke sfeer, voor elke gelegenheid, voor elke smaak…..altijd zijn bonen de feestjes van de tafel, de smaakmakers in de pan, de knettertjes in de salade, de herinnering aan een mooi samenzijn.

Kortom: een boon vraagt erom, smeekt je bijna, om mee “uit genomen te worden.” Want als je dat doet, dan verrast ie jou zoals je nog nooit bent verrast. Pittig of zoet, dominant of bescheiden, bruin, rood, groen, paars of zwart, gestreept of gespikkeld, zuur of zacht, hard of zacht, Cubaans, Marokkaans, Chileens, Italiaans, Koreaans, Surinaams, Slowaaks, Spaans, Engels of Nederlands…..beetje boon zit nooit om een mooie mond verlegen.

Contacten kan erg makkelijk! Stuur een mailtje naar anne@hippeboon.nl